fbpx
Arrangementen
Reserveren

Hieronder vindt u een aantal ideeën om uw lunch of diner in “De Voetangel” uit te breiden met andere activiteiten zodat u een onvergetelijke dag voor uw gezelschap kunt organiseren in onze prachtige polder “De Ronde Hoep”. U kunt zelf met de desbetreffende bedrijven contact opnemen.

Met een boot:

De stern Voor vervoer of een rondvaart over de rivieren “De Amstel” en “Bullewijk”, van of naar Amsterdam, is er tot 12 personen de prachtige, uit 1920 daterende boot “De Stern”. Vertrekplaats is bij de Stopera, Amsterdam. Maar andere vertrekplaatsen zijn uiteraard aanspreekbaar.

Rederij Belle Bent u met een groter gezelschap dan zijn de schepen “de Adeline” (tot 50 personen) of de klassieke, salonboot “De Dame van Amstel” (tot 65 personen) stijlvolle opties. Mogelijke op- en afstapplaatsen zijn: Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel en Uithoorn.

Ouderkerk Sloepenverhuur Voor het huren van een sloep, zowel mèt als zonder schipper.

de Meyere Sloepenverhuur Tot met wel 20 personen genieten van het water, vele verrassende rondvaarten mogelijk op bijv. de Vinkeveense plassen, door de Amsterdamse grachten, naar de Vecht, rondje Abcoude of Uithoorn. Check de webiste voor de diverse arrangementen die tevens door u zelf samen te stellen zijn.

Voor vergaderen:

In combinatie met een lunch of diner kunt u in de Voetangel vergaderen vanaf 10.00 uur. Maar wilt u liever op een andere locatie uw besprekingen/vergaderingen voeren, dan bevelen wij u van harte aan:
 
De Amsteltafel In Ouderkerk aan de Amstel, gelegen op 3 kilometer van de Voetangel. Met professionele audiovisuele apparatuur en geschikt voor bijeenkomsten tot 12 personen.

Villa Oldenhof Is uw groep groter dan beschikt Villa Oldenhoff over een vergaderruimte tot 20 personen, gelegen op 3 minuten wandelen van de Voetangel.


Activiteiten in de polder:

Boerderij Polderzicht Voor een work-shop, boerengolfen, een picknick, schilderen of fietsen huren of een interessante excursie/educatie “Op bezoek bij de Boer” kunt u vanaf 10 personen terecht bij de familie Korrel (4 minuten vanaf “De Voetangel”).

De Amsteltuin Bent u geïnteresseerd in wijn en wilt u o.a. met eigen ogen zien hoe de productie van wijn tot stand komt dan vindt u op 10 autominuten van de Voetangel de bijzondere wijngaard "de Amsteltuin" in Amstelveen.


Voor Concert en Voetbalwedstrijden

Ziggo Dome Voor uw concert bezoek in de Ziggo Dome zorgen wij voor een compleet diner. We doen dit voor kleine en grotere groepen. Hierbij houden we rekening met aanvangstijd van het concert, zodat u op uw gemak van het diner kan genieten zonder op de klok te hoeven kijken. Een fantastische start voor een mooie avond uit.

Amsterdam Arena Ditzelfde geldt voor een voetbalwestrijd of concert in de Amsterdam Arena. Naar gelang de grootte van de groep kunt u á la carte eten of met een keuzemenu. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, van aperitief tot desert.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok